Met Readly kun je meer dan 5.000 tijdschriften lezen, waaronder populaire titels als National Geographic, Cosmopolitan en Esquire, en dit alles voor één laag maandelijks tarief. En het beste van alles, je kunt Readly nu gratis uitproberen gedurende 30 dagen! Bij registratie wordt er ter bevestiging 1 cent via IDEAL afgeschreven, je kunt op ieder gewenst moment opzeggen.

Readly biedt een ongeëvenaard aanbod aan tijdschriften, zodat je nooit meer hoeft te kiezen tussen je favoriete titels. Met de app kun je tijdschriften downloaden en offline lezen, zodat je altijd iets hebt om te lezen, zelfs zonder internetverbinding. Bovendien zijn de tijdschriften op Readly altijd up-to-date, zodat je nooit achterloopt op het laatste nieuws.

Om de gratis proefperiode van 1maand te claimen, hoef je alleen maar een account aan te maken op de website van Readly. Na aanmelding kun je onbeperkt toegang krijgen tot het volledige aanbod aan tijdschriften. En het beste van alles, er zijn geen verplichtingen of verborgen kosten verbonden aan de proefperiode. Als je besluit om Readly na de proefperiode niet verder te gebruiken, kun je het abonnement eenvoudig opzeggen.