Op zoek naar een origineel cadeau voor Moederdag? MyMagazines.nl heeft een ruim aanbod aan tijdschriften waaruit je kunt kiezen. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen uit de bekende magazines JAN, ELLE, Cosmopolitan, Harper’s Bazaar en Women’s Health. Deze tijdschriften bieden volop inspiratie en informatie op het gebied van mode, beauty, lifestyle en gezondheid. Een perfect cadeau dus voor elke moeder die houdt van lezen!

Gratis hamamdoek bij aankoop van tijdschriften

Maar dat is nog niet alles, want bij aankoop van minimaal 2 losse tijdschriften uit het assortiment van MyMagazines.nl ontvang je nu een gratis hamamdoek ter waarde van €19,95. Deze hamamdoek is ideaal voor een dagje strand, park of sauna, en is een echte must-have voor de zomer. Het is wel een verrassing welke kleur hamamdoek je ontvangt, maar dat maakt het cadeau alleen maar leuker. Je kunt er zelf ook voor kiezen om de hamamdoek cadeau te geven aan jouw moeder, of deze zelf te houden als je de tijdschriften cadeau doet.

Bestel op tijd voor Moederdag

Wil je jouw moeder verrassen met deze mooie actie van MyMagazines.nl? Zorg er dan wel voor dat je op tijd bestelt. Het is natuurlijk belangrijk dat jouw cadeau op tijd wordt bezorgd voor Moederdag. De levertijd van de tijdschriften en hamamdoek is 2-3 werkdagen, dus bestel op tijd om er zeker van te zijn dat het cadeau op tijd aankomt.